Amanda Palmér

Busy week

Vardag Permalink3
I brist på annat så är lite bilder på Ginny aldrig fel. Tur hennes leksaker matchar inredningen ;)
 
 
Jobb, jobb, jobb har stått på agendan den senaste veckan! Hjälp vad upptagen jag varit och hjärnan har verkligen gått på högvarv hela tiden... hunnit få in lite skolarbete också som tur är för vi är mitt i en intensiv period där också. Denna vecka är även den helt fullspäckad. Samtidigt som jag ser fram emot att bara beta av den så jag kan få lite vila så är jag sååå taggad på alla nya upplevelser som jag förhoppningsvis kommer få skriva om inom en snar framtid. Vad ska jag ens ta mig till när allt lugnar sig in i April? Kommer bli så rastlös, haha!

Fullspäckad dag och en sömnlös natt

Ginny Weasley, Vardag Permalink12
Gårdagen inleddes med skola fram till lunch och sen så jobbade jag på ishallen mellan 16-20, var helt slut när jag väl kom hem men efter en längre promenad med Ginny så kunde jag absolut inte somna! Låg vaken till efter 5 på morgonen innan jag till sist slumrade några timmar! Fick mycket gjort på natten dock, lite jobb, en massa läsning och sen så hittade jag ett recept på lite nyttigare kakor som jag sedan bakade idag. Har dock glömt att ta bilder på dem. 
 
För övrigt så har det inte blivit mycket av denna dag, fungerar inte ordentligt på så lite sömn, Jag var iväg på en välbehövd ansiktsbehandling på eftermiddagen, så skönt! Nu på kvällen har det blivit lite gym och nu ska jag äntligen krypa ner i sängen igen.
 

Valpgos

Vardag dvärgschnauzer, hundvalp, hundvalpar Permalink5
Efter förmiddagens jobb så åkte jag, mamma och Ginny för att hälsa på Ginnys uppfödare. Detta glada lilla gäng är nu 6 veckor gamla och sååååå underbara, vilket inte var så förvånande med tanke på att de har samma mamma som min älskade lilla tjej. Helgalet att Ginny snart fyller två, känns som det var alldeles nyss som jag var och hälsade på henne när hon var sådär liten! 
 
Snyggade till Ginny lite när vi väl kom hem, hon ser ju ut som en liten leksak när hon är lurvig i pälsen vilket är mysigt men jag tycker ändå hon är sötast när hon har lite mer form. Är långt ifrån klar dock men efter denna händelserika helg så var vi båda så slut att vi fick nöja oss med ett tillsnyggat huvud och en kortklippt svans, nu ligger vi nergosade i sängen och bara myser. Underbart avslut på en härlig helg!
Till top