Amanda Palmér

Ledig dag med fina vyer

Vardag Permalink0
 
Den senaste veckan har varit fullspäckad med skola och jobb i varierande former. Började förra tisdagen en ny kurs i skolan vilket betyder att jag nu är halvvägs klar med programmet, helt sjukt då det känns som att jag nyss har börjat! 
 
Igår tog jag en ledig dag och åkte istället till Järvsö för att umgås med Karl. Han övertalade mig att ställa mig på en snowboard för första gången i mitt liv, jag som inte ens har åkt skidor... och det var något av det roligaste jag gjort! Älskar ju att lära mig nya saker och sen så dessutom att få kombinera det med den fina miljön var ju verkligen terapi för själen. Vi var i backen 6 timmar, med avbrott på mitten för lite käk och fika och jag kan ju säga att det känns i kroppen idag, haha! Drattade på ändan en hel del, vilket inte var oväntat och det blev ganska mycket statisk träning då jag fegade en hel del när vi provade de lite svårare backarna och åkte i slow-motion typ hela vägen ner så det känns i låren. Hoppas verkligen jag kommer hinna åka mer i vinter. På kvällen bar det av till Hudik för lite jobb på is, så var helt slut när jag väl kom hem.
 
Idag har det blivit en riktig mysdag. Gick ut i parken och lekte med Ginny på morgonen och sen har vi myst ner oss i soffan medans jag kollat på föreläsning, både en ny och den jag missade igår. Det är väl såna dagar som är de absolut bästa dagarna med distansplugg!
Till top