Amanda Palmér

Hundboxen

Ginny Weasley, Vardag dvärgschnauzer, hund, hundbox, hundboxen Permalink0
Idag fick Ginny post! Hundboxen erbjuder första lådan gratis så jag bestämde mig för att beställa hem en box. Den innehöll totalt 6st produkter. En leksak, ett tuggben och fyra olika sorters träningsgodisar. Hon blev helt till sig och har röjt med leksaken och benet om vartannat hela eftermiddagen! 
 
Tuggbenet låg löst i lådan och den måste ha luktat lite godis för Ginny var intresserad av paketet så fort jag satte ner det på golvet vilket jag tyckte var superkul! Hon verkligen förstod att paketet var till henne och det var så gulligt! Det försvårade dock när jag ville ta kort på henne och boxen, då hon var såååå ivrig. Såhär såg det ut innan jag öppnade den:
Är väldigt positivt överraskad över hur pass mycket saker man fick, visste att det brukade vara 5-6 produkter men jag trodde att godispåsarna skulle vara mycket mindre. Det var ju nästan en hel årsförbrukning för min lilla tjej! Kommer därför inte fortsätta prenumerera på denna. Fina produkter men det finns inte någon anledning för oss att få hem så mycket godis varje månad, betyder dock inte att jag inte skickar efter den någon mer gång i framtiden dock!
Till top