Amanda Palmér

En annorlunda jobbardag

Vardag Permalink1
 
Den ena dagen är sällan den andra lik för mig eftersom att jag har så mycket olika projekt på gång, men även om min exakta arbetsuppgift eller vart jag befinner mig kan variera så går ju det mesta att bryta ner i tre kategorier; jobbrelaterat (oftast någonting med träning), skolrelaterat eller någonting med hunden. Dagen inleddes som så många andra dagar denna veckan med plugg, men runt lunch så gick jag ut med familjen och käkade på en kolgrill inne i stan, sååå god mat! 
 
Efter det så gick vi till Synsam och alla hjälptes åt att tömma butiken på ja i stort sett allt! Bågar, linser, montrar och speglar.. allt är flyttat för på måndag börjar äntligen renoveringen av butiken. Det känns toppen att vi äntligen kommer få den nya designen i vår butik också, tycker den är superfräsch! 
 
Nu ligger jag nedkrupen i soffan med Ginny, lilltjejen var jätteduktig och satt och övervakade hela tiden medan vi sprang runt och plockade. Lite till plugg och planering inför morgondagens jobb så tar jag kväll sen.
#1 - - Anonym:

Gud vad gulligt med ginny där i stolen❤

Till top