Amanda Palmér

Hundboxen

Ginny Weasley, Vardag dvärgschnauzer, hund, hundbox, hundboxen Permalink0
Idag fick Ginny post! Hundboxen erbjuder första lådan gratis så jag bestämde mig för att beställa hem en box. Den innehöll totalt 6st produkter. En leksak, ett tuggben och fyra olika sorters träningsgodisar. Hon blev helt till sig och har röjt med leksaken och benet om vartannat hela eftermiddagen! 
 
Tuggbenet låg löst i lådan och den måste ha luktat lite godis för Ginny var intresserad av paketet så fort jag satte ner det på golvet vilket jag tyckte var superkul! Hon verkligen förstod att paketet var till henne och det var så gulligt! Det försvårade dock när jag ville ta kort på henne och boxen, då hon var såååå ivrig. Såhär såg det ut innan jag öppnade den:
Är väldigt positivt överraskad över hur pass mycket saker man fick, visste att det brukade vara 5-6 produkter men jag trodde att godispåsarna skulle vara mycket mindre. Det var ju nästan en hel årsförbrukning för min lilla tjej! Kommer därför inte fortsätta prenumerera på denna. Fina produkter men det finns inte någon anledning för oss att få hem så mycket godis varje månad, betyder dock inte att jag inte skickar efter den någon mer gång i framtiden dock!

Ett och ett halvt år sedan

Ginny Weasley, Vardag Ginny, hund, hundvalp Permalink0
 
Hittade dessa bilder från första hösten med Ginny. Det syns verkligen hur mycket hon vuxit det senaste året, min lilla tuss! 

En annorlunda jobbardag

Vardag Permalink1
 
Den ena dagen är sällan den andra lik för mig eftersom att jag har så mycket olika projekt på gång, men även om min exakta arbetsuppgift eller vart jag befinner mig kan variera så går ju det mesta att bryta ner i tre kategorier; jobbrelaterat (oftast någonting med träning), skolrelaterat eller någonting med hunden. Dagen inleddes som så många andra dagar denna veckan med plugg, men runt lunch så gick jag ut med familjen och käkade på en kolgrill inne i stan, sååå god mat! 
 
Efter det så gick vi till Synsam och alla hjälptes åt att tömma butiken på ja i stort sett allt! Bågar, linser, montrar och speglar.. allt är flyttat för på måndag börjar äntligen renoveringen av butiken. Det känns toppen att vi äntligen kommer få den nya designen i vår butik också, tycker den är superfräsch! 
 
Nu ligger jag nedkrupen i soffan med Ginny, lilltjejen var jätteduktig och satt och övervakade hela tiden medan vi sprang runt och plockade. Lite till plugg och planering inför morgondagens jobb så tar jag kväll sen.
Till top