Amanda Palmér

Någon vecka senare....

Vardag dans, dvärgschnauzer, hund, sommar Permalink0
 
Livet gick lite för fort sådär i början av maj. Tänk att vi nästan är i mitten av månaden igen! Det här inlägget känns så otroligt B med ett ihopplock med mobilbilder från dagarna som gått, men det är bilder tagna vid tillfällen jag har mått väldigt bra, och därför förtjänar de en plats här på bloggen ändå. Det har varit mycket pluggande och jobb nu på slutet, vilket inte alltid är det mest spännande kanske... men jag tänkte skriva en liten lista med roliga saker som hänt nu på slutet.
 
♥ Inlett sista kursen innan sommarlovet! Kan ärligt talat inte fatta att tiden gått så fort, känns som att jag nyss började med första kursen.
♥ Ginny har fyllt 1år! Lilltjejen blir stor och snart har det gått ett helt år sedan hon fick följa med mig hem. Vi hade ett litet kalas för henne så bilder på det kommer så fort jag fått kameran att samarbeta med datorn igen...
♥ Det har varit helt sjukt varmt i några dagar; Vilken energi man får av vädret, jag och Ginny har tagit varje chans vi fått att vara ute i det fina vädret.
♥ Jag har gjort nya naglar igen och denna gång är de rosa! Bättre bild kommer i ett förhoppningsvis finare inlägg senare! 
♥ I Söndags fick jag åka med Strands IFs åkare till Furudal och jobba på deras dagläger. Jag hade hand om 6st danspass så det blev inte så mycket ishallsluft men nu i helgen bär det av ditåt igen för dans med min kära klubb och då blir det många istimmar! :D
♥ Den sista bilden talar väl för sig själv, tänk att denna lilla gos är min!
Till top