Amanda Palmér

Tenta och en massa is

Konståkning, Vardag figure skating, issporter, jobb, konståkning, skola Permalink0Vilken dag... Tenta på förmiddagen direkt följt av jobb på ishallen och sedan direkt till Sandviken för mina två sista praktiktimmar. Helt sjukt att jag är klar med mina timmar nu, kommer sakna att åka dit så mycket! Skyndade mig hem direkt efter och körde två timmar is till. 

Länge sedan jag var såhär trött, men åh så härligt allt känns! Några dagar ledigt från plugget innan näst sista kursen på första året drar igång vilket betyder att jag verkligen kan fokusera på det jag verkligen tycker om nu under issäsongens sista vecka. ❤️

En fullspäckad Onsdag

Foto, Ginny Weasley, Inredning, Vardag Ginny, djur, dvärgschnauzer, inredning, sovrum Permalink2
 
Igår tog jag äntligen fram mina våriga lakan från Ikea och det var länge sedan jag sov så gott! Känns så otroligt fräsht med lite ljusare inredning nu, till och med sugen på att ljusa upp inne i vardagsrummet... men det får tyvärr vänta haha! 
 
Denna dag är minst sagt fullspäckad, därför jag inte satt mig ner och skrivit detta inlägg som jag haft på gång sedan jag vaknade imorse. Hunnit prickat av så otroligt mycket som legat över mig nu på förmiddagen och även fått en hel del jobb gjort. 
 
Nu återstår det bara lite plugg och klippning av musik så kan jag belöna mig själv med två träningspass till kvällen. ♥

Sagofrukost ♥

Foto, Inredning, Vardag Redoute roses, Roy Kirkham, foto, mat, rosor, tekopp Permalink3
 
 
 
En stor kopp te och en massa rosor, kan man känna sig mer som en sagoprinsessa på morgonen? Bra uppladdning för en dag fylld med träning och plugg!
 
Tekoppen är ur serien Redoute roses från Roy Kirkham
Till top