Amanda Palmér

Två månader senare

Ginny Weasley, Vardag Ginny, foto, vardag Permalink0
 
Oj, oj, OJ vad tiden gått fort!
Orkade inte blogga en dag och den dagen förvandlades snabbt till två månader... och dessa två månader har varit otroligt händelserika.
 
Augusti innebar mycket jobb för mig, men inte inom synsam - utan mest inom issport. Och varför säger jag issport och inte konståkning? Jo, jag fick en möjlighet att jobba extra för hockey- och bandyspelare under vårat sommarläger och kommer nu att fortsätta med detta inom hockeyn under kommande säsong. Men detta ska jag försöka komma ihåg att ägna ett inlägg åt i framtiden för jag har mycket mer att berätta.
 
Så inleddes September; och ett helt nytt kapitel i mitt liv. Oj, det lät lite dramatiskt och kanske överdrivet men jag överraskade faktiskt mig själv lite grann och gick emot det jag lovat mig själv i samband med exams och studenten;  jag började plugga vidare!
That's right, det blev inte ett sabbatsår trots att jag var väldigt bestämd med att jag inte skulle plugga vidare men efter sommaren så kände jag ändå att jag inte hade tålamod att slösa ett år på att jobba när jag har fått en möjlighet att plugga vidare på mitt förstahandsval. Så helt plötsligt hade jag hamnat på Högskolan i Gävles socionomprogram men det kan jag också ta mer om i ett inlägg senare.
 
Vad mer har hänt? Vi håller på att renovera köket i lägenheten vilket är både jobbigt och otroligt härligt; Jobbigt för att det är saker och byggdamm överallt och härligt för att det kommer bli såååå mycket snyggare och hundra gånger mer praktiskt än vårat gamla kök. Allt stök har dock gjort att vi flyttat hem till mina föräldrar under tiden så det är där jag och Ginny befinner oss just nu. Som det verkar så kommer vi kunna flytta hem igen ikväll för att det mesta börjar komma på plats nu.
 
Så där har vi en liten uppdatering om vad som pågår i mitt liv för tillfället, och sen så har ni en bild på Ginny som bonus. All is well.
Till top