Amanda Palmér

En Måndag i slutet av September

Vardag Permalink0
...och jag är helt obeskrivligt trött. 

Dagen inleddes rätt så tidigt med att jag och mamma var upp och kollade på blodmånen, det var häftigt, men en kvart efter att jag gått och lagt mig igen ringde Christoffers klocka. Efter det kunde jag inte sova ordentligt. Större delen av dagen har efter det spenderats med att skiva gruppuppgiften som första utkastet snart ska vara klart på. Efter det var mitt huvud bara mos. Vilket i sin tur ledde till att jag missade att jag skulle jobba med skridskoskolan... Det var väldigt pinsamt när jag väl insåg det och kom inspringandes alldeles för sent... Som tur var så hade kollegan täckt upp för mig bra men det gjorde det ju inte mindre pinsamt direkt... Ahja, antar att tränarryktet inte är helt fläckfritt längre, haha. 

Kvällen har förutom Huvudvärken varit väldigt mysig. Har varit ute med Ginny en hel del och sen har jag tittat på både paradise hotel och how to get away with murders nya säsongstart. Låt mig säga att det ena var mer spännande än det andra och ni får ju själv gissa på vilket. 

Föräldrarna försöker få mig att kolla på Modus med dem just nu men jag känner ärligt att jag hellre sover ikapp lite nu. Så godnatt från oss! 


Till top