Amanda Palmér

Black Mass

Film, Vardag film Permalink0
Igår gick jag och Frida och tittade på Black Mass på bio. Inte nog med att det var otroligt mysigt att få träffa henne igen då detta sker allt för sällan sedan hon flyttade till Uppsala, utan vi fick även chansen att se en riktigt bra film!
 
Jag är ju verkligen inte en människa som gillar filmer med mycket våld i egentligen, men filmer baserade på en sann historia har alltid fallit mig i smaken. Och sen så hjälpte det ju såklart att Johnny Depp var med även om hans roll var en aning.... oattraktiv... men min kärlek för honom är densamma oavsett och hans skädespelartalanger var ju självklart desamma som vanligt. Men det var ju många andra kända ansikten med as well, exempelvis så tjöt Sherlock-älskaren inom mig av lycka över att Benedict Cumberbatch var med samtidigt som jag hade jättesvårt att ta scenerna med Adam Scott seriöst bara för att det senaste jag såg med honom var Party Down, en komediserie som enligt mig inte alls var någon direkt succé. Men ja, nu kom jag kanske av mig lite... filmen var i alla fall amazing. Den var extremt snyggt filmat och skådespeleriet var fantastiskt.
 
Om ni inte hört talas som denna film ännu så rekommenderar jag verkligen att ni tittar på trailern, som för övrigt inleds med min absoluta favoritscen!
 
Till top