Amanda Palmér

Solsken och höstluft

Foto, Ginny Weasley, Vardag Ginny, foto, höst Permalink0
 
Lite småkyligt trots att solen skiner på och den friska höstluften mixas med doften från äppelträden. Utvilad efter gårdagen kan jag ju inte annat än att älska livet igen.
Sitter just nu nermyst i soffan med Ginny och en stor kopp te medans jag har gruppmöte via Skype inför morgondagens Bokseminarium. Kan ju inte annat än att älska distansplugg när jag inte ens behöver byta om från min pyjamas för att "gå till skolan".
 
Så fort gruppen är klar så ska jag och Ginny gå ut i skogen. Känner mig även lite sugen att ta med kameran även fast det känns som att bloggen blivit lite enformig och bara handlar om lilla vovven, men samtidigt så är hon ju en väldigt spännande liten tuss och en riktigt tacksam modell. ♥

En Måndag i slutet av September

Vardag Permalink0
...och jag är helt obeskrivligt trött. 

Dagen inleddes rätt så tidigt med att jag och mamma var upp och kollade på blodmånen, det var häftigt, men en kvart efter att jag gått och lagt mig igen ringde Christoffers klocka. Efter det kunde jag inte sova ordentligt. Större delen av dagen har efter det spenderats med att skiva gruppuppgiften som första utkastet snart ska vara klart på. Efter det var mitt huvud bara mos. Vilket i sin tur ledde till att jag missade att jag skulle jobba med skridskoskolan... Det var väldigt pinsamt när jag väl insåg det och kom inspringandes alldeles för sent... Som tur var så hade kollegan täckt upp för mig bra men det gjorde det ju inte mindre pinsamt direkt... Ahja, antar att tränarryktet inte är helt fläckfritt längre, haha. 

Kvällen har förutom Huvudvärken varit väldigt mysig. Har varit ute med Ginny en hel del och sen har jag tittat på både paradise hotel och how to get away with murders nya säsongstart. Låt mig säga att det ena var mer spännande än det andra och ni får ju själv gissa på vilket. 

Föräldrarna försöker få mig att kolla på Modus med dem just nu men jag känner ärligt att jag hellre sover ikapp lite nu. Så godnatt från oss! 


Black Mass

Film, Vardag film Permalink0
Igår gick jag och Frida och tittade på Black Mass på bio. Inte nog med att det var otroligt mysigt att få träffa henne igen då detta sker allt för sällan sedan hon flyttade till Uppsala, utan vi fick även chansen att se en riktigt bra film!
 
Jag är ju verkligen inte en människa som gillar filmer med mycket våld i egentligen, men filmer baserade på en sann historia har alltid fallit mig i smaken. Och sen så hjälpte det ju såklart att Johnny Depp var med även om hans roll var en aning.... oattraktiv... men min kärlek för honom är densamma oavsett och hans skädespelartalanger var ju självklart desamma som vanligt. Men det var ju många andra kända ansikten med as well, exempelvis så tjöt Sherlock-älskaren inom mig av lycka över att Benedict Cumberbatch var med samtidigt som jag hade jättesvårt att ta scenerna med Adam Scott seriöst bara för att det senaste jag såg med honom var Party Down, en komediserie som enligt mig inte alls var någon direkt succé. Men ja, nu kom jag kanske av mig lite... filmen var i alla fall amazing. Den var extremt snyggt filmat och skådespeleriet var fantastiskt.
 
Om ni inte hört talas som denna film ännu så rekommenderar jag verkligen att ni tittar på trailern, som för övrigt inleds med min absoluta favoritscen!
 
Till top