Amanda Palmér

Solnedgång

Foto, Ginny Weasley, Vardag Ginny, djur, foto, hund, solnedgång Permalink1
 
Tog med mig kameran ut på promenaden med Ginny nyss för att jag tänkte ta några söta bilder på henne med höstlöv i bakgrunden. Några felberäkningar jag gjorde var dock att det var lite väl mörkt ute för att fota såsom jag hade tänkt mig och jag hade inte heller med mig tillräckligt med godis för att hon skulle ha tålamod att vara stilll. Slutresultatet var alltså att den enda bilden om inte vart helt suddig var denna;
 
Haha, så jag misslycakdes alltså både som fotograf och även som hundägare då disciplinen var katastrofal. HAr dock börjat se ett samband mellan att hon missköter sig och att kameran åker fram... kanske är hon helt enkelt inte en linslus eller så har det att göra med att våran kontakt som hund och ägare får lida av att jag pratar igenom kameran, oavsett så får vi helt enkelt ta och jobba på detta till nästa gång.
 
Sedan så fick jag ju i alla fall några bilder på solnedgången så det var ju inte bara katastrof~
 
 
Nu ska jag återgå till att busa med min lilla älskling som röjer runt som bara den! Det börjar verkligen märkas att hon har blivit äldre och orkar leka längre perioder!
#1 - - Cecilia :

Jättefina bilder. :-)

Svar: Tack så mycket! :)
Ughlzzang

Till top