Amanda Palmér

Långhelg

Vardag Permalink0
 
Har varit helt slut de senaste dagarna. Jag borde inte vara förvänad med tanke på allt som har pågått, med renoveringen och uppsatser och tidiga mornar PLUS sena kvällar för att hinna med träningen och hunden. Det har till och med gått så långt att jag igår hällde i mig en Celsius för att över huvud taget ta mig till träningen trots att jag i vanliga fall aldrig dricker koffein.
 
Har helt enkelt känt mig helt utmattad de senaste dagarna, så jag skrev ut lite egen medicin åt mig själv i form av en långhelg utan en enda tanke på plugg! Detta är ju självklart en väldigt kortsiktig lösning då jag på längre sikt helt enkelt måste se över hur jag ska lägga upp min vardag, alternativt fundera på om jag dragit på mig för mycket jobb nu på slutet, men jag tror att allt kommer falla på plats i samband med att köket blir klart nu till helgen.
 
Dagen är alltså 100% ägnad åt att ladda batterierna, i alla fall till klockan fyra för sen måste jag jobba, haha men det är bättre än att sitta begravd i en massa kurslitteratur. Har sovit ut, ätit gott och tagit lite frisk luft ute i skogen med min lilla bebis. ♥
 
Nu sitter vi och gosar framför Netflix, och ska väl ta en till liten promenad så fort Ginsan vaknar igen~
Till top