Amanda Palmér

Sjukdag

Vardag Permalink1


Har kämpat mot min dumma förkylning sen i torsdags då jag verkligen inte har haft tid att vara sjuk, men utan föreläsningar eller jobb idag har jag alltså tillåtit mig själv att vara sjuk idag vilket innebär att jag nu sitter inlindad i en filt med en stor kopp te och ritar medans jag slötittar på World of Warcraft videos. Precis vad jag behöver för att kunna återhämta mig. ❤️

(Har i och för sig både pluggat lite och varit på födelsedagslunch hos mormor så jag har inte bara suttit och tyckt synd om mig själv även om jag gjort det majoriteten av dagen, haha.)

Festligheter i mängd

Vardag Permalink2

Kör en av mina favvisar från arkivet bara för att jag inte fått bukt på kameran efter det lilla projektet ännu~

Vilken helg! Trots förkylning så har helgen varit fullpackad med både skoj och jobb. Lördagen inleddes redan direkt efter tolvslaget med tårta och presenter åt kära sambon som fyllde 20 år! Vi valde att fira på natten då han inte ville bli väckt tidigt på sin födelsedag och jag skulle jobba, haha men det var jättemysigt~ direkt efter jobbet åkte vi hem till Christoffers föräldrar och firade tillsammans med hans tvillingbrorsa. Söndagen följde ungefär samma mönster, denna gång med tre timmar jobb på is istället för halvdag på Synsam och sedan åkte vi ut och käkade för att fira mormor som alltså fyller år imorgon. Tyvärr så hade vi lyckats välja den absolut sämsta restaurangen vi alla hade varit på med både äcklig mat (och de bara fnös när jag bad om att få någonting vegetariskt..), skabbig lokal och otrevlig personal (exemplet ovan säger ju ganska mycket om det) men det räddade vi upp med jättemysigt fika hos mormor efteråt. 

Efter att vi kom hem har jag inte orkat göra någonting vettigt. Har suttit vid datorn och lekt med vovven samtidigt som jag tyckt synd om mig själv för att jag är så förkyld, hehe men denna helg har ändå varit väldigt fantastisk. 

Bästa medicinen mot förkylning

Mat Permalink1
Mudcake med hallon från Espressohouse med grädde och en vinterfrap som är frånvarande på bilden. 

Vaknade upp med en förkylning utan dess like... Både hals och näsa igensvälld och det värkte upp till ena örat så att jag knappt kunde höra.. Men det stoppade mig inte från att släpa mig iväg till möte med studiegruppen. När vi var klara runt lunch så fick jag och mamma ett ryck och drog iväg till Gävle trots förlylning och spöregn. Trots att jag borde ha vilat och fortfarande är pissförkyld så var det jättemysigt att komma iväg med mamma på en tjejdag jag köpte min sista present till Christoffer som fyller imorgon och lyckades dessutom köpa en jättesnygg vinterjacka och en ny träningsväska. 

Sedan har jag även dansat ikväll... Eller ja vi fortsatte med ett litet filmprojekt och sen så stretchade jag vilket var skönt.

Hoppas alla har en bra fredag! 
Till top