Amanda Palmér

Sovmorgon, gym och datorspel

Vardag skola, träning Permalink0

Christoffer och Alexander påväg från gymmet. 

Christoffer väckte mig imorse och frågade om jag inte tänkte gå till skolan idag. Jag svarade att jo, det tänkte jag men att jag började klockan tolv så att det var lugnt och att jag kunde sova tills larmet gick. Fick då veta att klockan var halv ett och att jag hade försovit mig men efter de jobbiga dagarna som varit nu på slutet så bestämde jag mig för att det inte var någon idé att stressa utan att jag behövde ladda upp batterierna så jag åt frukost i lugn och ro. Christoffers bror kom över en stund också och käkade med oss, var mysigt, har inte hunnit träffa honom speciellt mycket på slutet då han bor i Enköping och mestadels är hem på helgerna. 

Sedan drog jag till skolan för att skriva på mitt cover sheet till filmen, så nu är jag 100% klar med filmkursen.  Detta betyder ju inte att jag kan släppa allt som har med film att göra. Slutade med att jag halvt höll i ettornas filmlektion idag då läraren höll på att betygsätta våra verk. Var ganska roligt. 

Sedan ville jag dansa men då ingen annan hade ork att hänga på så drog jag och gymmade med Christoffer och hans bror istället. Det var kul, även fast jag inte gymmat på typ 100 år och kände mig väldigt rostig. 

Sedan drog vi hem till Christoffers föräldrar och käkade. Spelade lite league of legends med Alexander vilket var väldigt roligt. Inte spelat det på över ett år och även då så var jag dålig på det men jag bryr mig inte det var kul ändå. Håller på att installera det på min dator igen nu. 

Det var min dag. Nu håller jag och Christoffer på att baka smulpaj med fifty-fifty hallon och äpple. 
Till top