Amanda Palmér

Sovmorgon, gym och datorspel

Vardag skola, träning Permalink0

Christoffer och Alexander påväg från gymmet. 

Christoffer väckte mig imorse och frågade om jag inte tänkte gå till skolan idag. Jag svarade att jo, det tänkte jag men att jag började klockan tolv så att det var lugnt och att jag kunde sova tills larmet gick. Fick då veta att klockan var halv ett och att jag hade försovit mig men efter de jobbiga dagarna som varit nu på slutet så bestämde jag mig för att det inte var någon idé att stressa utan att jag behövde ladda upp batterierna så jag åt frukost i lugn och ro. Christoffers bror kom över en stund också och käkade med oss, var mysigt, har inte hunnit träffa honom speciellt mycket på slutet då han bor i Enköping och mestadels är hem på helgerna. 

Sedan drog jag till skolan för att skriva på mitt cover sheet till filmen, så nu är jag 100% klar med filmkursen.  Detta betyder ju inte att jag kan släppa allt som har med film att göra. Slutade med att jag halvt höll i ettornas filmlektion idag då läraren höll på att betygsätta våra verk. Var ganska roligt. 

Sedan ville jag dansa men då ingen annan hade ork att hänga på så drog jag och gymmade med Christoffer och hans bror istället. Det var kul, även fast jag inte gymmat på typ 100 år och kände mig väldigt rostig. 

Sedan drog vi hem till Christoffers föräldrar och käkade. Spelade lite league of legends med Alexander vilket var väldigt roligt. Inte spelat det på över ett år och även då så var jag dålig på det men jag bryr mig inte det var kul ändå. Håller på att installera det på min dator igen nu. 

Det var min dag. Nu håller jag och Christoffer på att baka smulpaj med fifty-fifty hallon och äpple. 

36 timmar utan sömn

Permalink1
Och helt plötsligt var alla inlämningsuppgifter inne! Känns skönt, tänker belöna mig själv med att krypa ned bredvid sambon och sova i tio timmar. 

Allmän förvirring och övertrötthet

Permalink0
Filmen är alltså klar och inlämnad. Jag har inte sovit på över ett dygn och inte ätit sen klockan åtta igårkväll. Hela natten känns bara som vaga minnen som en knappt vet om är sanna eller om en förvridit det i sitt undermedvetna så att en tror att det är annorlunda än vad det egentligen var bara för att jag är så trött. Var i alla fall en relativt produktiv natt och ja vi blev ju klara med det på morgonen så det var ju bra. Sedan så hade vi ju bitvis väldigt roligt också. Och andra delar av natten mindre roligt.. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var att bryta ut i en hysterisk gråtattack för att jag är så sjukt trött och sen så har väl stressen börja släppt också så allting kommer som en efterreaktion. Huvudet dunkar och hela min kropp kämpar för att få sova medans hjärnan säger ifrån. Har ju en uppsats om filmen som ska in imorgon som måste bli klar men är så trött... 
Till top