Amanda Palmér

Några dagar sedan och så vidare

Mode & Stil, Vardag selfie Permalink0I måndags var det grillnatta och jag har hamnat i någon slags oändlig baksmälla enda sedan dess. Grillnatta är ett event i Bollnäs där butikerna öppnar sent mellan 19-23, köper en för en viss summa får en en grillbiljett som denne kan byta in mot grillad kyckling och potatissallad. Det finns karuseller, godis och munkar, Molly Sandén spelade iår och det verkar ha varit en trevlig kväll för alla de som strosade längs gatorna in emot natten. Det var inte fy skam att jobba heller, många glada människor kom in och vi hade en tävling där människor skulle ladda upp bilder på sig själva i gamla bågar vi hämtat upp från våran källare. Några exempel på dessa kan ses ovanför där jag och två kollegor modellar några favoriter, kan ni fatta att dessa faktiskt har sålts ute i butiken förut?? Helt sjukt ju. Även om jag gillade min hexagonformade båge.... ;) 

Att affären hade öppet mellan 19-23 innebar alltså att vi i butiken fick jobba mellan 9-23 med en timme lunch och middag så det är väl inte konstigt egentligen att vi känt oss trötta resten av veckan? 

Orkar inte skriva om dagen just nu, känner mig sliten och lite nedstämd. Hoppas på att vakna upp till en bättre dag imorgon! 
Till top