Amanda Palmér

Några dagar sedan och så vidare

Mode & Stil, Vardag selfie Permalink0I måndags var det grillnatta och jag har hamnat i någon slags oändlig baksmälla enda sedan dess. Grillnatta är ett event i Bollnäs där butikerna öppnar sent mellan 19-23, köper en för en viss summa får en en grillbiljett som denne kan byta in mot grillad kyckling och potatissallad. Det finns karuseller, godis och munkar, Molly Sandén spelade iår och det verkar ha varit en trevlig kväll för alla de som strosade längs gatorna in emot natten. Det var inte fy skam att jobba heller, många glada människor kom in och vi hade en tävling där människor skulle ladda upp bilder på sig själva i gamla bågar vi hämtat upp från våran källare. Några exempel på dessa kan ses ovanför där jag och två kollegor modellar några favoriter, kan ni fatta att dessa faktiskt har sålts ute i butiken förut?? Helt sjukt ju. Även om jag gillade min hexagonformade båge.... ;) 

Att affären hade öppet mellan 19-23 innebar alltså att vi i butiken fick jobba mellan 9-23 med en timme lunch och middag så det är väl inte konstigt egentligen att vi känt oss trötta resten av veckan? 

Orkar inte skriva om dagen just nu, känner mig sliten och lite nedstämd. Hoppas på att vakna upp till en bättre dag imorgon! 

Gårdagen

Ginny Weasley, Vardag Permalink0

Igår var det fredag. Fick hem tre paket med posten. TRE PAKET!! Värsta julafton ju~ 

Mer julafton för Ginny egentligen, men lika kul för mig ändå. Kalla mig hysterisk mamma men ja, jag har köpt en stickad tröja till henne. Motivationen jag har för detta är att den kostade nästan ingenting och den klädde henne väldigt bra. Skulle ju bli dåligt väder imorgon så då kan hon ju få användning av den kanske. Hon fick även en ny korg med posten igår och den är hur söt som helst! (Även om hon knappt använder korg utan hellre sover i sängen) 

Men jaja, gårdagen i bilder; Ginny mannekängade  sin nya kofta, lekte med farbror Olle, jag tog en selfie och sedan invigde Ginny den nya korgen! Idag väntar nya äventyr med det får jag skriva om senare! 

En ledig dag

Vardag Ginny, vänner Permalink0


Idag har jag varit ledig. Hade kunnat önska bättre väder så att det hade varit möjligt att sitta ute och mysa mer men att gosa ner sig i soffan med sambo och bebis medans regnet öste ner utanför fönstret var inte heller fy skam! 

Mot kvällen kom Rasmus, Victor och Xander förbi och vi spelade dead of winter (vilket jag vann så stort sista ronden!!!) och åt pizza - hur trevligt som helst! 

Är alltså bara allmänt glad just nu men känner mig skeptisk till att gå tillbaks till jobbet imorgon... Vill ha mer ledighet!!! 😡 Det är i alla fall bara tre dagar kvar till helg! ❤️


Bonus: Nybadad Ginny från igår som stirrar med fundersamhet på sin nyupptäckta spegelbild (satt helt förlamad säkert 10 min). Lillgumman ❤️
Till top